Waarom een alles-in-1 pakket afsluiten

Het is velen malen voordeliger om alle diensten in één pakket af te nemen, dit betekend internet, tv en bellen. Een alles-in-1 pakket is voordeliger omdat de provider waarbij je een dergelijk pakket afsluit veel minder kosten heeft. De provider kan door de lage kosten jou extra korting geven op de maandprijs voor internet, tv en bellen. Daarnaast is het voordeel van een alles-in-1 pakket dat je maandelijks maar één factuur ontvangt waarop alles overzichtelijke vermeld staat, heb je vragen met betrekking tot de factuur dan heb je ook maar één aanspreekpunt.

Aanbieders van de voordeelpakketten

In Nederland is er ongelooflijk veel keus qua aanbieders van de alles-in-1 voordeelpakketten. De aanbieders die een alles-in-1 voordeelpakket aanbieden zijn KPN, UPC, Ziggo, Online, Telfort, Tele2, XS4ALL en CanalDigitaal. Een andere benaming die ook veelvuldig gebruikt wordt voor de alles-in-1 voordeelpakketten is het 3-in-1 pakket.

Vergelijken loont

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er ontzettend veel verschillende aanbieders van de voordelige alles-in-1 pakketten. Wil je de beste aanbieder van een alles-in-1 pakket voor jouw situatie vinden? Vergelijk de aanbieders van de alles-in-1 voordeelpakketten dan op de maandprijs, downloadsnelheid, uploadsnelheid, beltarieven of het aantal analoge, digitale en HD televisie zenders. Bij het vergelijken zegt de maandprijs niet altijd alles kijk ook altijd naar hetgeen wat je voor de prijs krijgt.

Beste internetprovider 2013/2014

alles-in-een-ziggoJaarlijks vraagt de technologie website Tweakers aan haar bezoekers wat de beste internetprovider is. Voor het vierde jaar op rij is Ziggo uitgeroepen tot de beste internetprovider. Ziggo wint met de uitroeping de Award voor Beste Internetprovider 2013/2014. Dit kun je eventueel meenemen bij je beslissing voor je alles-in-1 voordeelpakket, want je weet nu wel dat Ziggo de beste internetprovider is en dat al 4 jaar op rij.

 

 Maak gebruik van de gratis overstapservice

Ben je eruit welke provider jouw een alles-in-1 pakket mag leveren? Kijk dan ook of de aanbieder de mogelijkheid aanbiedt om gratis gebruik te maken van de overstapservice. Met de overstapservice zorgt de provider dat al je abonnementen bij eventuele andere providers opgezegd worden. Zo heb je zelf geen rompslomp met het opzeggen van diverse abonnementen.