Samen uitgebracht met zijn grotere broer, letterlijk, de Microsoft Lumia 640 LTE. Deze telefoon is met zijn 5 inch, 1.2 GHz Quad Core processor en 8 GB interne geheugen een waar zwaargewicht in de prijsklasse onder de 200 euro. Niet iedereen wil een telefoon die zo groot is dat je er een olifant mee kunt dood slaan, sommige mensen willen een handzame telefoon die gemakkelijk te bedienen is. Met deze grootte en het gebruik van het besturingssysteem van de Lumia serie, Windows 8.1, heb je een perfecte combinatie te pakken.

Wat zijn de voordelen van de Microsoft Lumia 640 LTE?

Ten eerste is de Lumia 640 LTE een telefoon van Microsoft. Microsoft staat bekend om zijn betrouwbare en sterke telefoons. Dat is ook precies wat je mag verwachten van de Microsoft Lumia 640 LTE. Het zijn betrouwbare telefoons die een lange tijd meegaan. Daarnaast kun je dankzij het besturingssysteem van Windows, je telefoon koppelen aan je computer. Al je bestanden via de Cloud en zelfs je agenda kun je synchroniseren met je telefoon. Al je documenten, afspraken en andere belangrijke items heb je nu in een paar klikken op je telefoon staan. Kun je ook nooit meer de verjaardag van je schoonmoeder vergeten.

Waarom zou je moeten kiezen voor de Lumia 640 LTE?

Je wil een telefoon kopen die betrouwbaar en snel is, maar je wil niet elke week krom liggen om je telefoonrekening te kunnen betalen. Het heeft toch geen zin om de nieuwste telefoon te kopen want een week later is er weer een nieuwere en betere. Als je de Microsoft Lumia 640 LTE koopt ben je voorzien in alle nieuwste snufjes, zonder dat je daar veel te veel voor betaald. Koop daarom de Lumia 640 LTE en je kunt de komende jaren er weer tegenaan.

Check De Lumia Club voor meer informatie!