De iPhone 5S met abonnement wordt gezien als een revolutionair snelheidsmonster, maar deze is meer dan dat. We zijn het gewend van Apple, maar toch mag het gezegd worden: opnieuw zijn ze er in geslaagd een iPhone uit te brengen in een aantrekkelijk strak design en een zeer aanlokkelijk uiterlijk. Op het eerste gezicht zou gedacht kunnen worden dat de iPhone 5s over een exact hetzelfde uiterlijk beschikt als zijn voorganger, de iPhone 5. Zowel de knoppen als het scherm en de speakers
hebben hun typische ‘iPhone’ uiterlijk behouden en zullen vertrouwd aanvoelen voor ervaren iPhone gebruiker. Het toestel mag dan gelijkenissen hebben met zijn voorganger en hetzelfde in de hand liggen: toch zal onmiddellijk verschil worden ervaren. De iPhone 5s brengt een totaal andere ervaring, is merkbaar sneller en beschikt over verschillende nieuwe technologische snufjes.

Meer weten over de iPhone 5S kopen? Bekijk het op i-phone-kopen.nl

De iPhone 5s is verkrijgbaar in diverse gekleurde jasjes. Denk aan een strakke vormgeving onder de kleurnaam ‘space grey’, een strak design in de kleur zilver of het meer gebruikelijke en daarmee vertrouwd zwart design. Er is een opvallend zichtbaar verschil met de voorganger van de iPhone 5s. Het zogenaamde ‘space grijs’ design van de iPhone 5s is zichtbaar lichter dan de eerdere zwarte uitvoering van de iPhone. En voor wie ditmaal eens iets anders wil, is daar de uitgave welke is verpakt in een gouden jasje. De kleur is subtiel en toch uniek én origineel en op maat gemaakt voor de echte liefhebber. De iPhone 5s is strak uitgelijnd, verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft zijn typische, vertrouwde Apple-uiterlijk behouden. Een iPhone zoals deze hoort te zijn en dan nog nét even wat beter.