U bent vast wel op de hoogte van de mogelijkheden die een iPhone u biedt. Zo is deze prima als GPS te gebruiken met bepaalde software. Ook kunt u in de auto muziek vanaf uw telefoon afspelen. De schermen van iPhones zijn groot en hebben een helder en duidelijk beeld. Het is eens tijd voor u om de telefoon ook in uw auto te gaan gebruiken! Met een geschikte iPhone autolader haalt u nog meer uit het apparaat. Er zijn verschillende carkits of telefoonhouders op de markt. Niet elk type is wellicht voor u even handig. We nemen ze in het kort even met u door. Let op: kies altijd voor stabiele iPhone auto lader of houders. U voorkomt hiermee o.a. dat de telefoon in uw auto beschadigingen oploopt doordat het uit de houder valt.

Carkit om aan raam te bevestigen

We gaan niet alle merken en typen houders voor in de auto bij langs. Wel moeten we de ‘Mobile Fun’ in elk geval genoemd hebben. Deze carkit is ook tevens een oplader. En wel een oplader voor de iPhone 4S. Bevestig deze solide telefoonhouder voor in de auto aan uw voorruit. Het liefst ook echt aan uw voorruit en anders kiest u een ander oppervlak, als deze maar wel glad genoeg is. U kunt de carkit c.q. houder in alle standen en posities draaien. Het is een van de goedkopere modellen en het grootste pluspunt is wel dat de houder erg stevig en betrouwbaar is en dat deze ook direct fungeert als oplader voor uw telefoon.

Bevestiging aan de ventilator

Er zijn ook carkits voor iPhones die u kunt bevestigen aan de ventilator in uw auto. Want soms kan een houder die aan uw raam vastgeplakt zit uw zicht op de weg behoorlijk belemmeren. Het voordeel van de bevestiging aan een ventilator is dat de telefoon onder handbereik is. Handig wanneer u de telefoon moet bedienen tijdens het autorijden.

Bluetooth Autolader

Een bluetooth carkit is enorm handig. Het kost wat meer geld maar gegarandeerd dat u er jarenlang plezier van hebt. U kunt met een bluetooth carkit bijvoorbeeld handsfree telefoneren maar ook muziek draadloos luisteren. Omdat er redelijk veel soorten van dit type beschikbaar zijn kunt u het beste eerst zelf vergelijken.

Kijk voor alle IPhone accessoires op Cheaptech.nl