Jij hebt vast en zeker ook wel een mobiele telefoon waar je veel mee aan het bellen en sms’en bent? Ben je lekker op vakantie en denk je even naar huis te bellen naar vrienden en familie. Dit kunnen helaas dure gesprekken zijn, want je betaalt namelijk niet alleen de kosten van je eigen aanbieder. Het gevolg hiervan is dat je bij thuiskomst een hoge rekening kunt verwachten.

Vakantie hoeft niet altijd het enige punt te zijn. Het kan ook wel eens voorkomen dat jij op zakenreis bent voor het bedrijf en dat je telefonisch bereikbaar moet zijn voor je collega’s in Nederland. Dan heb je natuurlijk geen zin in die hoge kosten die je maakt. Wifi is een goede optie om kosten te vermijden, maar als jij in het buitenland bent dan zit je natuurlijk niet heel de dag op Wifi in je hotel. Sluit een speciale bundel af bij een provider om zo die hoge telefoonkosten in het buitenland te vermijden. Denk aan Tele2, Vodafone of KPN. Zo kun je met een gerust hart blijven bellen en sms’en in het buitenland.

Vermijd hoge kosten!

Die hoge kosten die gemaakt worden komen door dataroaming, maar wat zijn roamingkosten nou eigenlijk? Maak jij buiten Nederland gebruik van je telefoon, doormiddel van bellen of internetten dan hebben de kosten niet alleen betrekking op je Nederlandse aanbieder, maar ook van de buitenlandse aanbieder voor het gebruik van zijn netwerk. Dat zijn roamingkosten!

Voordat je een bundel afsluit via het internet is het zeer aan te raden om informatie op te doen in een telefoonwinkel. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en een aanbeveling doen. Loop daarom gewoon eens een telefoonwinkel binnen en kom erachter wat providers aanbieden en wat de beste optie voor jou is. Dit kan een simpele simkaart zijn, maar een maandelijks opzegbaar sim only abonnement kan natuurlijk ook.